2012. február 17., péntek

Gyere velem Ázsiába

KUALA LUMPUR

Jártam már Kínában, Egyiptomban, Törökországban, Görögországban, Tanzániában, Zanzibáron, az Emirátusokban, Thaiföldön, Kambodzsában, jó néhány európai országban, na és persze Malayziában.

Kuala Lumpur
Most biztosan azt gondolod jó gazdag vagyok és  úgy könnyű. Igazad van tényleg gazdag vagyok, mert van egy szerető családom, 3 egészséges gyerekem és megpróbálom úgy élni az életem ahogy szeretném.
Ha blogom olvasása után, vagy már előtte is gondolatban már úton voltál Ázsiába, kérdéseiddel nyugodtan fordulj hozzám.
Várom olyan kisebb társaságok vagy párok, egyének jelentkezését, akik Malayziában és a környező országokban szeretnének eltölteni pár kalandos napot. Szivesen vállaljuk a programjaitok megszervezését, a repülőjegyvásárlástól a szállásfoglaláson át egészen a nagyszabású események mint például egy tengerparti esküvő lebonyolításáig is.Mivel a környező országok könnyen elérhetők olcsó repülőjáratokkal megszervezzük például pár napos relax utadat Balira, pár napra átugorhatunk Siem Reap-be,  Kambodzsába lefotózni Angkor lenyügöző templomait, motorcsóonakkal irány az úszó falu vagy éppen csak Malayzia őserdeiben tenni egy sétát , maláj vagy egy thai szigeten pihenni, búvárkodni, átélni a kulináris élvezeteket.

Petronas
Ha nem is jössz el.remélem blogom további része, legalább szellemileg elrepít és egy kicsit te is átéled azt a leírhatatlan érzést amit Ázsia nyújt.

Hogy miért éppen Kuala Lumpurra esett a választás?
Talán leírni nem is lehet, ezt érezni kell. Már megérkezéskor úgy érzed mintha minden ismerős lenne. Szinte az első naptól kezdve otthonosan mozogsz, tömegközlekedsz, sétálsz, utazol. Egyszóval élvezed a mindennapokat.
Ma már mondhatom rutinos utazónak számítunk, hiszen mi magunk szervezzük útjainkat, a repülőjegytől a szálláson át egészen a helyi utazásokig mindent magunk intézünk. Igy sokkal szabadabb és élvezetesebb maga a kirándulás, bármikor változtathatunk rajta, és nem utolsó sorban sokkal olcsóbb is.
Tavaly így jártuk be Ázsia 3 országát. és most májusban újra 3 hónapig Kuala Lumpur lessz a második otthonunk.
Blogom további része remélem számodra hasznos információkat fog tartalmazni. Leírom milyen tapasztalataink voltak Malayziában, Kambodzsában, Thaifölön. Mire kell odafigyelni a csomagolástól egészen a taxizásig. Írásom nem szentírás inkább valamiféle útmutató. Ha bármi kérdésed van nyugodtan írj.
gkindian1974@gmail.com címre. vagy a facebookon is megtalálsz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése